pixel

Повече гъвкавост при използването на работни и защитни скелета

Layher

Строителните фирми, които в бъдеще искат да се съсредоточат повече върху гъвкавостта при използването на работни и защитни скелета, все по-често избират модулното фасадно скеле AGS на компанията производител Layher, тъй като то предлага решаващи предимства от бизнес гледна точка.

Layher

AGS се състои само от няколко основни компонента, сглобява се и се демонтира бързо. В комбинация с интегрираната система Layher, скелето предлага широк спектър от приложения и решения за конструкции, които пестят материали. AGS отговаря на прилаганите стандарти и разпоредби, с което гарантира сигурност на инвестициите.

Модулното фасадно скеле AGS от Layher се състои само от няколко леки и компактни основни компонента. Това минимизира нуждата от инвестиции и оптимизира логистиката. Благодарение на практичното свързване на парапетите AGS не е необходимо да се спазва каквато и да е посока на сглобяване – по този начин се осигурява бързина при монтажа и демонтажа.

Компанията е представена на българския пазар от Layher България.

Снимки: Layher

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: