pixel

Победителят в конкурса на Баумит „Фасада на годината 2012” – сезон есен е сграда от Свищов!

Първо българско читалище „Еленка и Кирил Аврамови” гр. Свищов

Първо българско читалище „Еленка и Кирил Аврамови” гр. Свищов, събра 1685 гласа на публиката в сезон Есен на конкурса и застана на челно място, класирайки се и за големия финал през март 2013, заедно със своите подгласници! В този сезон на конкурса участваха шестнадесет прекрасни фасади от цяла България, а последният ден за гласуване беше 30. 11. 2012 г.

Честито на победителите!

българско читалище

Победителят с 1685 гласа на публиката:

Обект 9:

Първо българско читалище „Еленка и Кирил Аврамови“ – възстановително строителство
Адрес: гр. Свищов, ул. Д. Хадживасилев 2

Заявител в конкурса на Баумит и инвеститор на обекта е Община Свищов и МТСП по проект „Красива България”. Проектант – Аркада ЕООД с арх. Ирена Христова-Дончева, изпълнител Реставрация 02.

За санирането на фасадата е използвана Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова боя.

медицински център

Второ място с 1383 гласа на публиката:

Обект 5:

Жилищна сграда с медицински център, детски клуб, магазини и подземни гаражи
гр. София.

Заявител в конкурса, инвеститор и изпълнител на обекта – Р.С. Инженеринг, проектант – ТДИ дизайн ЕООД – арх. Делян Стефанов. Фасадата на стилната сграда е изолирана с Баумит интегрирана топлоизолационна система ПРО – дебелина на плочата 8 см с крайно покритие Силиконова мазилка.

жилищна сграда

Трето място с 209 гласа на публиката:

Обект 2:

 Многофамилна жилищна сграда – гр.  Царево, ул. Трети март

Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е Данимир ООД, проектант е арх. Ирина Великова, а инвеститор – Леоник ООД. Енергоспестяващото решение на фасадата направено с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

Благодарим на всички, които гласуваха в сезон Есен от конкурса на Баумит! Напомняме ви, че вече може да разгледате и новите шестнадесет фасади, готови за надпревара в следващия етап – Зима 2012! Гласувайте за любимата си визия тук и не забравяйте, че имате шанс да спечелите и вие в томболата на гласувалите!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: