pixel

Плочи за таван от гофриран метал допълват стила на интериора

Decorative Ceiling Tiles

Гофрираните метални плочи за таван на компанията Decorative Ceiling Tiles придават уникален вид на интериора на сградите. Те са подходящи за оформяне на пространства, които се стремят към винтидж, естествен, рустикален или индустриален стил.

С дебелина от 1,3 см, таванните плочи могат да се поставят върху какъвто и да е окачен таван с размери 5×5 см и решетка с Т-образен профил 38/40,5 см.

Decorative Ceiling Tiles

Покритията могат да бъдат 3 различни вида

При покритието Rusted плочите са предварително покрити с ръжда чрез ускорена обработка за постигането ѝ. Тъй като е нанесена с пръски, ръждата е равномерно разпределена, а резултатът е близък до равномерен слой медна ръжда с леки вариации на синьо и сиво оцветяване.

Galvalume е най-равномерният вид покритие върху стоманени листове, с полу бляскаво покритие, без ръжда или оцветяване.

Antique Galvanized е с тъмно сив цвят, с ефект на състаряване и обветрен вид, но без ръжда или промяна на цвета.

Снимки: Decorative Ceiling Tiles

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: