pixel

Платформа за ефективно строителството

cove.tool

Cove.tool е автоматизирана платформа за проектиране на интелигентни сгради, 3D визуализация и параметрична оптимизация. С нея създавате по-интелигентни и по-точни модели за една десета от обичайното време, като съкращавате цикъла на проектиране. Използвайки автоматизация за досадните задачи, Cove.tool намалява времето и разходите, оставяйки творческата част на вас. Със своя интуитивен работен процес и компоненти за Revit, SketchUp, Rhinoceros и др., платформата Cove.tool дава възможност на всички архитекти, инженери и разработчици да анализират своите проекти.

Приложението позволява оптимизиране на параметрична цена спрямо енергията, автоматизирано въвеждане на всички енергийните норми, лесно импортиране на геометрии, насоки за изграждане на фасадата, сравнение на различни стратегии и др. Потребителите имат на разположение безплатна тестова версия.

cove.tool

Усъвършенстван автоматизиран анализ помага на архитектите, инженерите и изпълнителите да постигнат своите цели по отношение на енергията, дневната светлина, отблясъците, водата и въглеродните емисии, като същевременно намаляват разходите за строителство.

Снимки: Cove.tool

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: