pixel

Пета международна конференция „Намаляване загубите на вода във водоснабдителните системи”

 ВИK

Източник: vestnikstroitel.bg

Министър Нона Караджова ще открие Петата международна конференция „Намаляване загубите на вода във водоснабдителните системи”. Събитието е на 19 ноември 2012 г., от 9 часа, в Интер Експо център, зала Мусала.

Конференцията се провежда за пета поредна година и ще разгледа наличното ноу-хау и добри практики за по-ефективно управление на ВиК системите с ударение върху намаляване загубите на вода в България и на Балканите. Целта на конференцията е да се концентрира върху съвременните подходи, подчертавайки нуждата от развитие на институционалния капацитет и установяване на сътрудничество при прилагане на най- добрите технически и управленски решения.

Организатор на събитието е Българската асоциация по водите. В конференцията ще вземат участие ръководители и експерти от ВИK сектора и бизнеса. Конференцията се подкрепя от Европейската асоциация по водни ресурси, която работи за разширяване на сътрудничеството и обмена на изследователски резултати в областта на водните ресурси.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: