pixel

Перфектно преустройство на стара фабрика

preustroistvo

Този светъл и просторен апартамент е проектиран от архитектите от Inblum и се намира във Вилнюс, Литва. Всъщност това е таванско помещение на бивша фабрика за радио техника, преустроено във функционално жилище, което е отличен пример за рехабилитация на стара структура.

preustroistvo

Добра идея е запазването на оригиналните стени на старото пространство, съчетани с изчистен интериор. Приятната атмосфера се засилва и от поставянето на хамак в хола, който сам по себе си създава чувство за спокойствие. А малката тераса е идеално място за закуска или кафе по време на горещите летни утрини.

preustroistvo

Източник: actualno.com

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: