pixel

Отварят офертите за АМ Струма между Дупница и Благоевград

АПИ

Източник: publics.bg

В сградата на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите участници в ограничена процедура по ЗОП за възлагане на обществена поръчка за  определяне на изпълнител за проектиране и строителство на обект: „Автомагистрала „Струма“, Лот 2 „Дупница – Благоевград“ от км 322+000 до км 359+000”, съобщават от пресцентъра на агенцията.

На събитието ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на УС на АПИ инж. Лазар Лазаров.

Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г. и националния бюджет.

Ценовите оферти на допуснатите до този етап участници в процедурата ще бъдат отворени от 11:00 часа.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: