pixel

Откриват „Булстрад Арена“ с 8-часово шоу в Русе

ruse bulstad arena

Новата спортно-развлекателна зала в Русе „Булстрад Арена“ ще бъде открита с осемчасово шоу на 23 юли, съобщиха от мениджърския екип.

Седмица преди официалното й откриване „Арена Русе“ беше прекръстена ва „Булстрад Арена“ от застрахователна компания като генерален спонсор. Подписаният договор е за 3 г. В залата са инвестирани около 55 млн.лв. Тя е довършена чрез първото в страната публично-частно партньорство от „Проект Русе“. „Булстрад Арена“ ще функционира като предприятие за занимателна индустрия със 5100 седящи места и капацитет до 8000 души. Предвидени са 7 луксозни VIP ложи за специални гости, а под основната зала има две тренировъчни зали.

Модерното съоръжение ще посрещне своите първи гости със забавления на три сцени. Началото ще бъде поставено в ранния следобед.

Пред зала ще има две външни сцени с горещо „Warm up“ DJ-парти. Разказвачът на приказки Ники Станоев ще очаква най-малките със своите истории, като героите му ще оживяват в картини, рисувани на момента. Предвидена е сцена и за музикални таланти, сред които са децата от вокална група „Слънце“. Състезателките от баскетболния шампион Дунав 8806 ще дават уроци на всички желаещи.

За гостите ще има организирана и томбола с награди. За първи път в Русе ще се играе и „Човекоджага“ – футболно шоу, в което играчите се движат ограничено, почти както в познатата традиционна игра – джага.

В 19.00 часа посетителите ще прекрачат прага на залата под тържествения съпровод на Общинския духов оркестър, а Русенският митрополит Наум ще освети съоръжението.

В 21.00 часа ще започне концертът на Лили Иванова, като за доброто настроение на публиката ще се грижи и Димитър Туджаров-Шкумбата.

ruse bulstad arena

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: