pixel

Откриване на първата Spirit Cool библиотека в Русе

Spirit Transformacii Ruse

Да четеш не е cool и кой изобщо ходи в библиотека, като всичките са old school…

Звучи тъжно и на всички ни се иска децата ни да преОТКРИЯТ книгите за една по-щастлива среща! Затова нещата се обърнаха така: Когато библиотеката не е old school, четенето става cool.

Spirit Transformacii Ruse

Само за няколко месеца с екип от интериорни “машини”, артисти, колористи, мебелисти, литри боя, екип с душа, точна ръка, мотивация и инспирация библиотеката в 1-во ОУ “Отец Паисий” в Русе се трансформира от прашно и мрачно old school място в ярко и функционално cool книжно пространство.

Време е да надникнем зад неговите врати!

Spirit Transformacii Ruse

Cool библиотеката – преОТКРИВАНЕ

На 20 септември първата Spirit Cool библиотека в Русе отвори официално врати и за пръв път от много години в нея се събраха деца, учители, вдъхновители, интериорни дизайнери, организатори и мотиватори, за да поставят заедно началото на една по-добра среща между децата и книгите!

Cool  библиотека – Cool гости

В напълно обновената, цветна и модерна cool среда, домакин бе г-жа Биляна Алексиева – директор на 1-во ОУ “Отец Паисий”. „Вярвам, че както цветовете влязоха отново в нашата библиотека, така и знанието ще открие нови простори за учениците. Светла и уютна, библиотеката ни е готова да предизвика децата да четат още повече“, каза г-жа Алексиева.

Spirit Transformacii Ruse

Cool е да четеш в cool среда, затова и любими книжни откъси бяха прочетени от деца.

Училищната библиотека е символично място, а модерната, удобна и cool среда е ключът към една по-добра среща между книги и деца!

Spirit Transformacii Ruse

Символичен ключ за първото Spirit Cool книжно пространство в Русе бе връчен на директора на 1-во ОУ “Отец Паисий” от Деница Йорданова, бранд мениджър на Spirit Fine Paints, премиален бранд на Оргахим. „С много емоция, вдъхновение и усилия на целия екип и нашите партньори успяхме да реализираме една страхотна Cool трансформация. Трансформирахме библиотечното пространство от неприветливо и сиво в цветно и уютно кътче за четене – за една добра среща между децата и книгите.“, подчерта г-жа Йорданова.

С пожелание за много и щастливи книжни срещи на финала всеки сам избра вдъхновение под формата на книжни мисли.

Spirit Transformacii Ruse

Spirit Fine Paints е висок клас интериорни бои – част от портфолиото на Оргахим. Социалната кампанията Spirit трансформации – Cool библиотеки се реализира в  училища от три различни града в България – 1-во ОУ “Отец Паисий” в гр. Русе, Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив и 90 Средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.

За контакт и повече информация – Оргахим.

Оргахим

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли, мазилки, сухи смеси, подови покрития термо- и хидроизолации. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Прочетете също: