pixel

Откриха нова модерна болница в столицата

клиника

Източник: novinar.bg

Нова модерна болница отвори врати в София. Лечебното заведение се намира на южната дъга на околовръстното шосе, близо до булевард „Черни връх“. То разполага с 20 легла и с 20 диагностични кабинета. В тях ще функционира първият в България магнитен резонанс с ултрависоко поле.

Инвестицията в новите придобивки надхвърля 30 млн. лв. Разкрити са над 200 работни места за лекари и специалисти в областта на здравните грижи. Обектът е разположен на площ от 4 хил. кв. м, разполага с диагностичен център с най-модерна технология, Спешно отделение, 5 операционни зали и 2 ангеографски лаборатории.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: