pixel

Откриха най-големия търговски център в Европа (ВИДЕО)

aviapark

„Авиапарк” е името на най-новия и най-голям развлекателен център в Европа, който беше открит в Москва. В него има зимна градина, пързалка, огромен аквариум, 17 кинозали. Първото, което привлича внимание, е огромният размер на аквариума, който е разположен между първия и четвъртия етаж. В него живеят тропически риби, а за поддръжката му и изхранването на рибите има специално назначен екип от няколко служители.

Освен 80 ресторанта и 500 магазина, в които може да се намери всичко – от най-големите световни модни брандове до битова техника и козметика, любителите на кънки могат да се пързалят в една от най-големите зали в Москва, както и да посетят един от огромните и обзаведени по последен писък на техниката киносалони. Планира се последният четвърти етаж да бъде превърнат в зелена зона, в която посетителите ще се окажат в истински градски парк, съобщават fakti.bg.

aviapark

жьаожаоьж

aviapark

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: