pixel

Обявиха търг за Градска железница в Русе

gradska jeleznitza

Областна администрация – Русе обяви, че стартира обществена поръчка за изграждане на градска железница.

Железницата ще свързва  централната градска част с района на бившия Комбинат за тежко машиностроене (КТМ), Източна и Западна промишлени зони, Безмитна зона и Индустриален парк в гр.Русе, гр.Мартен и други населени места.

Прогнозната стойност на поръчката е 37 500 лв. без ДДС, а източника на финансиране е републиканският бюджет.

Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 11 ноември 2015 г. на адреса на Възложителя – гр. Русе – 7000, пл. „Свобода” No 6, Информационен център в сградата на Областна администрация Русе.

Цялостна информация за обществената поръчка може да се намери в портала на обществените поръчки или в интернет страницата на Областна администрация Русе в профила на купувача, раздел „Публична покана”.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: