Община Русе заделя 2 млн. лв. за текущи ремонти

ruse

Обществена поръчка за текущи ремонти на обекти – общинска собственост е обявила местната администрация в Русе. Те ще бъдат възлагани по отделно при настъпване на необходимост от тях, уточняват от Община Русе.

Прогнозната стойност е 1 333 333.33 лв. без ДДС, а срокът, за който ще бъде ангажиран изпълнителят е 24 месеца.

Финансирането ще се осъществи от текущия бюджет на Община Русе, както и от текущите бюджети на второстепенни разпоредители със средства, уточняват още от местната администрация.

Изискванията за участниците включват изпълнение на минимум един договор с предмет строително-ремонтни работи. Стратегията за изпълнение на поръчката ще даде най-голяма тежест при оценяването на кандидатите, които имат срок до 2 декември да подават своите оферти.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: