Община Русе организира дискусия как да подобри градската среда

discossion

Община Русе организира публично обсъждане за избор на най-добри решения на обекти от културната и социалната инфраструктура. Те са по проекта „Техническа помощ в подкрепа на Община Русе на програмен период 2014-2020 г.”

На 2 декември от 17,30 часа в Пленарната зала в Общината гражданите ще могат да направят предложения, които ще взети под внимание при предварителната разработка на проектите, включени в направлението „Градска среда”.

Обектите са 12. Сред предложенията са:

Реконструкция и рехабилитация на пешеходния подлез при МГ „Баба Тонка”; Благоустрояване на крайбрежната ивица северно от Парка на младежта; Изграждане на пешеходна зона по ул. „Чипровци” и изграждане на спортни съоръжения; Реконструкция на пешеходната среда по ул. „Славянска”; Реконструкция на пешеходната среда по ул. „Баба Тонка”; Рехабилитация и изграждане на зона за обществен отдих по крайбрежната ивица в района на жп прелеза на Речна гара до ул. „Мостова”, включително реконструкция на бул. „Придунавски”; Изграждане на надлез между кв. „Родина” и кв. „Чародейка”; Изграждане на детска площадка и фитнес на открито в Парка на младежта;

Проектът се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие”.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: