pixel

Ново поколение OBK контролна система от Hoval

HOVAL

Когато разработването на TopTronic стартира, ние попитахме клиентите за най-голямото им безпокойство. Отговорът беше: сложност. Така ние се изправихме пред предизвикателството да разработим изцяло нова контролна система. Резултатът е инженерингов шедьовър – толкова сложен вътре, а толкова опростен отвън. Ние вярваме, че това ще промени завинаги начина, по който работят котли, термопомпи, бойлери, слънчеви колектори и ще ги обедини в една перфектна система.

HOVAL

Универсалност

Най-новото ни поколение котли, термопомпи, бойлери, слънчеви колектори са с нова контролна система, с напълно ново ниво на опростеност, модулност, свързаност и потребителски опит. С тях системите се управляват с лекота, независимо дали са базирани на един или няколко енергийни източника за отопление или охлаждане, дали са единична бройка или в каскади до 8 единици.

Това слага край на проблемите с различни контролери за управление на различни уреди и системни конфигурации.

HOVAL

Включване

Асистентът за стартиране ще Ви напътства стъпка по стъпка по време на въвеждане в експлоатация на цялата система и то със съвсем разбираем текст. Също така ще Ви демонстрира  и всички възможни проблеми. Максимално опростено, само с върха на пръстите.

HOVAL

Наблюдение

Невероятният свят на интернет се разширява сега и в отоплението, охлаждането и вентилационните системи.  С TopTronic® E, свързан с интернет, обслужването на Вашите клиенти ще е по-добро от всякога – наблюдавате и оптимизирате всички Ваши системи от екрана на Вашия компютър или мобилно устройство.

HOVAL

Разширение

Модулният хардуер Ви позволява лесно да разширявате съществуващата или нова система с допълнителни компоненти от Hoval – друг източник на енергия, допълнително отопление, соларни колектори на покрива или още един бойлер: просто включете друг модул в менюто!

HOVAL

Свързаност

Вашите сгради имат все повече и повече автоматизация, а TopTronic® E става все повече свързан. Ако сте избрали система за управление на сградата за врати, прозорци, щори, електроенергия и осветление. TopTronic®, ще бъдете свързан също и с нея. Той управлява с лекота ModBus или KNX интерфейс.  В случай, че желаете още по-голяма свързаност, TopTronic® E е интелигентна мрежа, която Ви осигурява нужното решение.

Мрежа

Централните топлопреносни мрежи се разрастват все повече. TopTronic® E и TopTronic® Supervisor са отлична комбинация за обслужване на топлофикационните мрежи с визуализация, наблюдение и оптимизация в реално време.

За контакти и повече информация – Hoval | expert.hoval.com

Ховал

Hoval проектира и произвежда цялостни системи за отопление на жилищни и нежилищни сгради, като кондензни газови котли, газо-нафтови котли, котли на биомаса, термопомпи, слънчеви колектори, бойлери и буфери, както и широка гама от вентилационни рекуперативни системи и децентрализирани климатични апарати. Централата на Hoval е във Вадуц, Княжество Лихтенщайн. Днес Hoval предлага широка гама от отоплителни, вентилационни и климатични системи, които участват в комплексни и индивидуални системни решения с оптимален комфорт за всички видове сгради.

Прочетете също: