pixel

Нова ВиК мрежа на Исперих за 49,7 млн. лева

веи

Източник: greentech.bg

Проектът е най-мащабният в разградска област към момента, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“ и е на обща стойност 49,7 млн.лева. Ще бъде изградена около 46 км. канализационна мрежа и реконструирана 16 км. водопроводна мрежа. В резултат на което се гарантира 100% присъединяване на домакинствата към канализационната мрежа.

Предстои разширение на Пречиствателната станция за отпадни води – гр. Исперих чрез изграждане на биологично стъпало за 12 436 еквивалент жители. Очаква се строителството да приключи през 2015 г. Изпълнител на строително-монтажните работи през този етап ще бъде Обединение „Консорциум – ВиК Исперих 2013”.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: