pixel

Нова система за саниране

Thomsit

С най-новата система за саниране на Thomsit текстилните и еластичните подови настилки могат да се монтират без увреждане на съществуващия под. Търговците могат да се възползват от една оптимално синхронизирана система, която прави монтажа безопасен и най-вече лесен.

Стартиралата в началото на 2022 г. кампания за системи за саниране на Thomsit улеснява максимално работата на строителната площадка. Оттогава насам Thomsit представя няколко системи за различни случаи на саниране – винаги с цел да предложи най-ефективното решение за конкретното предизвикателство. Съответните продукти от една система са прецизно съчетани помежду си и са лесни за прилагане.

При обновяването на подовите настилки има различни изисквания. Например в апартамент под наем в стара сграда е важно новото покритие да може да се полага лесно и чисто върху стария под, без да се поврежда съществуващото такова. При търговски приложения, например в магазини, често става въпрос за представителни помещения с временно предназначение, така че новото покритие също трябва да може отново лесно да се отстрани.

Най-новата система за саниране на Thomsit, състояща се от хидроизолационната мембрана Thomsit TDB 100, хидроизолационната лента Thomsit TDB 12, фиброанхидратната замазка Thomsit AS 2 и лепилото за покрития Thomsit, предлага добре обмислено решение за лесен и безопасен монтаж на текстилна или еластична подова настилка, без да се уврежда съществуващият под.

Thomsit

Отпада необходимостта от времеемко отстраняване на съществуващото подово покритие и допълнителна подготовка на основата. Това осигурява по-голяма гъвкавост, както и икономия на време и средства на строителната площадка. Системните продукти на Thomsit дават възможност за лесно и ефективно изпълнение при високо ниво на технологичен комфорт. Така майсторът може да монтира върху съществуващия под нова подова настилка, която по всяко време може отново да бъде отстранена, без да оставя следи. Това не само спестява време и пари, но и гарантира екологично обновяване без отпадъци.

Всички продукти, използвани в новата система за саниране Thomsit, са с много ниски емисии (EC 1 Plus) и така максимално допринасят за здравословния начин на живот и екологичната съвместимост. „Тази система за саниране предлага както на майсторите, така и на потребителите решаващи предимства: лесно и безопасно саниране при подмяна на подовото покритие без шум и замърсяване, плюс под, който бързо става годен за употреба и може да се отстрани без остатъци, ако е необходимо“, казва Стефан Чернек, ръководител маркетинг на PCI Group. „Още един пример за лесни, бързи и безпроблемни решения дори за трудни случаи на саниране благодарение на Thomsit.“

Компанията е представена на българския пазар от Хенкел.

Снимки: Thomsit

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: