pixel

Нов електрически мотокар от Clark

Clark

Пренасяне, повдигане, съхранение – мотокарите са несравними помощници в индустрията и търговията. Сега компанията Clark представя нов електрически мотокар с по-големи предни колела, което е от огромно предимство при неравни терени, коридори или рампи. Стандартната функция на рампата също помага да се гарантира, че подемно-транспортното средство може да бъде прецизно и безопасно управлявано при наклони и товарни рампи.

Clark

Новият EPXi върши работата си също толкова надеждно, колкото един дизелов или LPG мотокар не само по отношение на мощността, но също така и що се касае до разходите. Така този нов електрически мотокар е тиха и екологична алтернатива за клиентите. Превозното средство е оборудвано с прецизна технология, за да се гарантира високоефективната, ергономична и безопасна употреба.

Clark

Мотокарите EPX20i-32i се предлагат с товароподемност от 2 до 3,2 t. Като екологично превозно средство, те могат да се използват на закрито и на открито, и там, където има специални изисквания като например в логистиката, машиностроенето, автомобилната промишленост, химическата и пластмасовата промишленост и търговията с храни. Дори в затворени пространства, EPXi е идеален благодарение на компактните си размери и оптималната геометрия на кормилното управление. За мощна и надеждна работа Clark предлага на своите клиенти два различни капацитета на батерията – за EPXi20i, 22i и 25i той е 650 Ah, а за EXP30i и 32i съответно 780 Ah.

За повече информация: Clark

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: