pixel

Носителите на наградата за дизайн на Shaw Contract за 2022 г.

Компанията за подови настилки Shaw Contract избра петимата победители в 17-ото издание на своите награди за дизайн, които отличават впечатляващи пространства за живeeне, работа, обучение и лечение по целия свят.

„Наградите поставят в центъра на вниманието разнообразни таланти от цял свят и целенасочено възнаграждават иновативната и наистина вдъхновяваща работа на архитекти и дизайнери.“

Журито от професионалисти в областта на дизайна избра от почти 600 подадени проекта от 37 държави петима победители. Сред тях е архитектурното бюро HGA, което спечели награда за своя ортопедичен център Crystal Clinic в Акрон, САЩ.

Design Award winners

Признание получиха и три проекта за дизайн на работни пространства. Това са офисите на минната компания IGO в Пърт, Австралия, проектирани от Rezen + Templewel, централата на Sede Insole Energia в Ресифе, Бразилия, проектирана от Mobio Arquitetura, и офиса на EY Melbourn в Австралия, проектиран от Gensler.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: