pixel

Висококачествени решения без бариери за жилищно и търговско строителство

С ширина на отваряне до 12 м и обща ширина от 19,8 м системите с повдигащи се плъзгачи Portal HS създават пространство за по-красив и по-светъл живот. С компактната каретка HS 400, най-новата технология на предавките и много други иновации можете лесно да преместите 300-400 кг.

В процеса на работа стените и бариерите могат елегантно да се „разтворят във въздуха“, а вие да се възползвате от спестеното време и намалените разходи в целия процес.

siegenia

Уникалният праг Eco Pass за елементите за повдигане и плъзгане на Portal перфектно съчетава достъпност и висока енергийна ефективност по гъвкав и лесен за инсталиране начин.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: