pixel

Нискораздувна монтажна пяна Soudafoam Turbo

Soudafoam Turbo

Soudafoam Turbo e нискораздувна монтажна пяна, която при нормални условия втвърдява до 10 минути, като след това може да се дообработва, изрязва, боядисва или измазва.

Приложения

Нискораздувната монтажна пяна Turbo е подходяща за експресен монтаж на врати, прозорци и други строителни елементи, около които има фуга за уплътняване. Отлични шумо- и топлоизолационни показатели. Преди използване на пяната е препоръчително повърхностите да се навлажнят леко с пулверизатор. Това спомага за по-бързото втвърдяване на пяната и образуването на по-добра плътност на продукта.

Пример за приложения

Soudafoam Turbo

Електрически конзоли

Soudafoam Turbo

Фугиране при скатен покрив

Инструкции

Разклатете аерозолния флакон за поне 20 секунди. След това навийте флакона към пистолета за пяна. Повърхността трябва да е обезмаслена и почистена от прах. Навлажнете повърхностите с воден пулверизатор преди нанасяне. При непознати повърхности се препоръчва предварителен тест за адхезия. Запълнете отворите и кухините до 70%, тъй като пяната ще се разшири. Повтаряйте редовно разклащане по време на нанасяне. Ако трябва да работите на слоеве, повторете овлажняването след всеки слой. Невтвърдената пяна може да се отстрани с помощта на чистител Soudal Gun & Foamcleaner или ацетон. Втвърдената пяна може да се отстрани само механично или с препарат за премахване на засъхнала пяна Soudal PU-Remover.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: