pixel

Немска награда за строителство на мостове набира кандидатури

baupreis

За осми път Федералната камара на инженерите и Асоциацията на инженерните консултанти VBI призоват за участие в Германската награда за строителство на мостове (Deutscher Brückenbaupreis). Форумът търси да отличи най-добрите инженерни услуги в Германия в строителството на мостове.

baupreis

Победителят за 2018-та година – Bleichinselbrücke Heilbron

В конкурса ще се търсят както успешни големи проекти, така и изключителни малки конструкции. До 14 септември 2019 г. в надпреварата могат да се включват конструкции, чието завършване, възстановяване или ремонт е завършено между 1 септември 2015 г. и 1 септември 2019 г.

За повече информация: Deutscher Brückenbaupreis

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: