pixel

Най-новият луксозен жилищен комплекс Панорама Парк Запад 2 в Пловдив, изпълнен с иновативните системи Schüco

Schüco

В процес на строителство е най-големият луксозен жилищен комплекс в Пловдив. Той ще бъде изпълнен с иновативните пластмасови системи Schüco. „Панорама Парк Запад 2“ е с разгъната застроена площ от 64000 кв. м и се състои от три жилищни сгради, просторен озеленен вътрешен двор с детска и спортна площадка, подземен и наземен паркинг. Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, практични и лесни за обзавеждане.

Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене, с развита инфраструктура от училища, детски градини, медицински заведения и магазини. Комплексът се намира в тази част на Пловдив, която всеки определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и Парк „Отдих и култура“.

Schüco

„Панорама Парк Запад 2“ ще бъде изпълнен с пластмасови системи Schüco – отговарящи на най-високите архитектурни и клиентски изисквания.

Инвеститорът „ГЕРТ Груп” ЕООД е компания с богат международен опит в изграждането и управлението на жилищни сгради, ваканционни комплекси и офис-сгради. Съвсем естествено е за жилищния си проект „Панорама Парк Запад 2“ в Пловдив компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD – външно фолирана и в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа – в черен цвят (Schwarz Ulti-matt).

Schüco

Чрез избора на висок клас PVC дограма „ГЕРТ Груп” ЕООД полага основата на едно стабилно партньорство, което ще диктува тенденциите на луксозното жилищно строителство в Пловдив.

Schüco LivIng 82 MD е иновативна 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмно сив и карамел в комбинация със сребристо-сиви или черни уплътнения.

С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Надежда 94“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, комплексът „Панорама Парк Запад 2“ се превръща в новото бижу на гр. Пловдив.

Panorama

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията Алукьонигщал. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализирането на проекта.

За повече информация – Алукьонигщал.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: