pixel

Най-големият мол в България отваря врати на 28 март

мол

Източник: fakti.bg

Двадесет и три дни ни делят от официалното откриване на най-големия шопинг център в България  Paradise Centеr, съобщиха специално за Profit.bg от мениджмънта на търговския център. Официалното откриване на търговския център е насрочено за 28 март.

Молът ще бъде от групата „лайфстайл молове“, които най-често се намират в близост до богатите жилищни квартали на градовете, и освен търговските площи, осигуряват на посетителите си разнообразни забавления – както традиционните ресторанти, кафета и кино, така и зали за боулинг, ледени пързалки и др.

Неговата площ е с над 20% по-голяма от тази на досегашния първенец The Mall и достига внушителните 80 000 кв. м.

Модният лидер Inditex ще присъства с магазин Zara, с нова концепция, а също и с всички свои търговски марки за пазара. Това ще бъдат най-големите магазини на групата на Балканите.

Полският гигант LPP, също цялостно представен от четири магазина, открива Reserved с нов формат,  както и първи за България самостоятелен магазин Mohito. Kenvelo, New Yorker, L. C. Waikiki, Deichmann, Sephora, DM, GAP, Andrew’s Fashion, Desizo Monni, Imaginarium , Ciela и Комсед са само част от популярните търговски марки, които отварят врати в Paradise Centеr.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: