pixel

Над 4 млн. лв. вложени във Велико Търново в обекти по Инвестиционната програма

veliko turnovo

4 154 831 лв. е вложила община Велико Търново през първото полугодие на 2016 г. в обекти в града и населените места. Това става ясно от отчета на администрацията, който ще бъде приет на редовното заседание на местния парламент на 25-ти август.

1 276 346 лв. са похарчени за възстановяване на транспортната инфраструктура по трасетата Велико Търново – Килифарево, Нацовци – Големаните, Дебелец, Пчелище и ул. „Григорий Цамблак” в областния град. Обектите пострадаха при голямото наводнение на 19 юни 2014 г. По същата причина са дадени 23 280 лв. за спешното проектиране на отводняване на пътя при с. Големаните.

През полугодието на 2016 г. са обновени площадките за игра в детските градини и яслите в общината, като ремонтните дейности са на стойност 26 263 лв.

179 424 лв. са заделени за създаването на софтуер за разработване на модул за SMS паркиране в сините зони. Подменена е и дограмата на Изложбени зали „Рафаел Михайлов” в града на стойност 20 120 лв.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: