pixel

Наближава крайният срок за подаване на проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината

Ideal Standard

За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината отправи предизвикателство към младите и утвърдените професионалисти, работещите в сферата на интериорния дизайн. В юбилейното издание те могат да подават проекти в категориите „3D проект с Atelier Collections“ и да представи осъществен проект – баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.

Крайният срок за подаване на проектите е 18 март. Организаторите на конкурса с нетърпение очакват кои проекти заслужено ще грабнат наградата „Баня на годината“, оценени от жури, медии и публика.

В конкурса могат да участват архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, който има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. При оценката на проектите водещо за журито е спазването на критериите, с които трябва да е съобразен всеки проект. За да подадете проекта си, е необходимо да направите регистрация на официалния сайт на конкурса.

Ideal Standard

Наградата за отличените на призовите места от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна – Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard победителите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. Авторите на проектите, класирани на трето място, ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе.

Още за наградите вижте тук.

Създайте идеалната баня! Изразете себе си чрез нея!

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: