pixel

МС одобри над 5,6 млн. лв за Колодрума в Пловдив

kolodruma

Министерският съвет днес отпусна на 5 628 000 лева за строителството на спортната зала „Колодрума“ в Пловдив. Това съобщи областният управител на Пловдивска област Розалин Петков, който присъства на правителственото заседание, предава БТА.

Кметът на Пловдив Иван Тотев посочи, че спортният комплекс е един от основните приоритети за развитие на спорта в града и изграждането и функционирането му ще допринесе за организиране и провеждане на редица международни спортни и културни събития.

Преди няколко дни Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет одобри финансиране и от 2 363 000 лева за 21 обекта в Пловдивска област.

1,1 млн. лв. от сумата са за втория етап от реконструкцията на моста на река Марица на бул. „Васил Априлов“ в Пловдив.

Строители.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: