Мобилно подвижно скеле за индивидуалисти

skele

Altrex е разработила MiTower за безопасна работа на височина. Подвижното скеле за един човек може да бъде сглобено от един човек за няколко минути. Предлага се в две версии и се препоръчва от BG Bau.

Безопасната работа на височина започва с надеждна и висококачествена технология за достъп. Пример за това е Altrex MiTower. Мобилно скеле, което може да бъде сглобено от един човек и е на необходимата работна височина за десет минути. Мобилното скеле с много иновации е също така компактно и лесно за транспортиране.

Конструкцията е такава, че потребителят може безопасно да сглоби подвижната кула. Стъпка по стъпка тя достига работна височина от четири, пет и дори шест метра. С варианта MiTower Plus може да се достигне дори работна височина от осем метра. Двойните подпори на парапета, практичната захващаща система с „нокти“ и застопоряващите се колела осигуряват висока стабилност.

skele

Safe-Quick предпазната ограда осигурява безопасност

Частите на скелето могат бързо да се сглобят в количка, която преминава през всяка стандартна врата и се побира в традиционни служебни автомобили. (Размери Д x Ш x В: 132 x 75 x 158 cm за MiTower и 1179 x 75 x 210 cm за MiTower Plus) Заварените и пресовани връзки между нокътя и тръбата на скобата осигуряват необходимата стабилност на количката.

Парапетът Safe-Quick гарантира, че потребителят винаги може да влезе безопасно във всяка платформа. Това улеснява сглобяването на MiTower. Altrex пусна на пазара първата кула за мобилно скеле Safe-Quick през 2013 г., като въведе нов метод за сглобяване на кули за мобилно скеле.

skele

Според Altrex благодарение на рамките с фиксирани парапети и подпори потребителят е защитен отвсякъде още при влизането си в следващата платформа. С Safe-Quick, версия 2.0, Altrex прави още една крачка към безопасността и най-вече към удобството за потребителя. Според Altrex MiTower е единственото мобилно скеле, което може да се сглобява без помощта на втори човек.

Друго предимство: Altrex MiTower е безопасен продукт, препоръчан от BG Bau. Това означава, че BG Bau подкрепя закупуването на продукта с финансова субсидия.

Снимки: Altrex.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: