pixel

Мобилният багер се превръща в мобилна въздушна работна платформа

Yanmar

Компания Berge-Bau работи много в областта на строителството на въздушни линии, като използва както земекопни машини, така и работни платформи. Доскоро всеки проект изискваше винаги две машини. Експертът в областта на строителството на сгради, инженеринга и изграждането на тръбопроводи поиска да промени това. Berge-Bau разполага с повече от 40 машини Yanmar в своя автопарк и така се роди идеята да се преустрои машина от Yanmar Compact Equipment EMEA (Yanmar), така че да може да се използва за работа на височина 10 метра, както и за земекопна работа, съобщават от компанията.

Yanmar

Berge-Bau се свързва с компанията Decker от Лимбург ан дер Лан. Това дружество предлага индивидуални решения за преустройство на строителни машини и гарантира, че тези преустройства се извършват от един източник и 100% в съответствие с указанията за машините. Изискванията са определени от Berge-Bau и изпълнени от Decker.

Снимки: Yanmar

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: