pixel

Нови прахосмукачки за мокро и сухо почистване за три класа запрашеност

Metabo

Семейството универсални прахосмукачки Metabo се разраства: Metabo предлага пет нови устройства в класове за запрашеност L, M и H. Мрежовите прахосмукачки от клас 1200 вата извършват почистване и изсмукване на строителни обекти и в работилници бързо и надеждно. Те отстраняват както фин прах, така и груби замърсявания и малки количества вода.

Моделите с клас на запрашеност L са идеални за изсмукване на неопасни прахове, като домашен прах, почва и вар. Прахосмукачката ASA M 30 PC с клас на запрашеност М е подходяща за работа, при която се образува опасен прах като бетон, дърво или боя. Новата гама включва и прахосмукачка с клас на запрашеност H: „Професионалните потребители, които работят с канцерогенни вещества като буков прах, влакнести материали или олово, са оптимално защитени с нашата ASA 30 H PC“.

Metabo

Доставката включва специална филтърна торба клас H. Опасните вещества могат да бъдат изхвърлени безопасно и чисто“, обяснява продуктовият мениджър на Metabo Алберт Вернер и добавя: „Нашата нова гама прахосмукачки за мокро и сухо почистване е най-широката в своя ценови сегмент. Ние разполагаме с подходящата лека и компактна прахосмукачка за всяко приложение.“ Нещо повече: Всички прахосмукачки са сертифицирани по стандартите на ЕС.

Компанията е представена на българския пазар от Metabo България.

Снимки: Metabo

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: