pixel

Министър Лиляна Павлова ще участва в Бизнес форума за Югоизточна Европа в Истанбул

лиляна павлова

Източник:  focus-news.net

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще участва днес и утре в Бизнес форума за Югоизточна Европа, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Форумът ще се състои в Истанбул, Турция. Пред участниците в панела „Регионални транспортни проекти. Подобряване на бизнес климата чрез инвестиции в модерен транспорт“ тя ще представи инфраструктурните проекти на България.

В Бизнес форума за Югоизточна Европа ще участват над 300 представители на бизнеса и официални лица от всички страни в региона.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: