pixel

Лятна промоция на Semmelrock Stein+Design

В периода от 01.08 до 31.10.2012г., Semmelrock Ви предоставя възможност да получите уникално качество на преференциални цени.

В сезона на активния отдих, Semmelrock Stein+Design, Ви дава възможност да превърнете Вашите градина, тераса, двор, алея, пътека, барбекю, подход към дома или дори площад, в мечтано кътче за отдих или забавление. В периода от 01.08 до 31.10.2012 на преференциални цени можете да закупите: най-новата серия продукти от продуктовата гама – Appia Antica плочи и Appia Antica настилка;  цветна настилка в различни формати – Rettango и не на последно място многофункционалните декоративни кашпи – Triflor.

Ако се вълнувате от атрактивни решения, с настилката Appia Antica и Appia Antica плочи можете да реализирате проекти с традиционно и модерно звучене. Ако пък сте любител на цветовете и желаете да създадете пъстри и весели акценти Вашата настилка е Rettango. Но нека не забравяме, че крайното усещане за завършеност и цялостното звучене се подчертават най-добре от малките детайли – завършете своя шедьовър с кашпите Triflor.

Можете да намерите продуктите включени в промоцията при партньорите на Semmelrock в цялата страна.

Бъдете креативни, дайте възможност на своето въображение да се развихри – аранжирайте сами, а ако се нуждаете от помощ или творческо вдъхновение, разгледайте предложенията в раздела „Мострени градини“ и използвайте примерните схеми за подреждане, които са публикувани в опцията „Планиране“ на настилките.

Прочетете също: