pixel

Лесно забиване на пирони без компресор

Prebena

Бърз, надежден и лесен: с PKT Adapter 300, иновация на фирмата Prebena, патроните със сгъстен въздух на Prebena KT-1000 могат лесно да се свързват към всички пневматични устройства с налягане до 10 bar без допълнителни аксесоари.

Малкият и удобен адаптер, с тегло само 700 гр., се монтира бързо и лесно. Патронът със сгъстен въздух се завинтва в адаптера и пневматичният инструмент се свързва към вече монтирания куплунг. По този начин инструментът е готов за употреба без маркуч и с него може да се работи.

PKT-Adapter 300 е с фиксирано работно налягане от 6 до 7 bar и се доставя готов за свързване. Манометърът показва нивото на зареждане на патрона KT-1000, така че потребителят да може да следи готовността за използване по всяко време.

Подобно на всички продукти с PKT-технологията на Prebena, PKT-Adapter 300 е абсолютно независим от времето и температурата, по данни на производителя. Дори силните студове не възпрепятстват готовността за използване. Според компанията PKT-Adapter 300 предлага неограничени възможности за приложение и гарантира безмирисно и енергоспестяващо захранване на всички инструменти, работещи със сгъстен въздух с налягане до 10 bar.

Екологичният патрон със сгъстен въздух KT-1000 може да се зарежда от самия компресор за пълнене Prebena PKT-Twintec 400 или да се подменя в специализираната търговска мрежа.

Prebena

Кутия за адаптер с пълен комплект принадлежности

С 2XR-Adapter-Box компания Prebena е събрала в метабокс един основен комплект. Пневматичен такер за скоби тип ES от 15 до 40 мм, такер за гвоздеи с плоска глава тип J от 16 до 50 мм, куфарче за принадлежности със скоби и гвоздеи с плоска глава и адаптер PKT с патрон със сгъстен въздух.

Просто свържете пневматичния такер Prebena към PKT адаптера, поставете скоби или гвоздеи с плоска глава и започнете работа. 2XR Adapter-Box се състои от PKT адаптер 300, патрон със сгъстен въздух KT-1000, пневматичен такер 2XR-ES40, такер за гвоздеи с плоска глава 2XR-J50 и J/ES-BOX.

Снимки: Prebena

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: