pixel

Лепене на метали с реактивни лепила

Technicoll

Лепенето с високоефективни лепила е оптималният метод за свързване за създаване на високоякостни и постоянни връзки. Двукомпонентните реактивни лепила на базата на епоксидна смола и метилметакрилат (MMA) постигат максимална здравина. Те се втвърдяват чрез химическа реакция и са идеални за свързване на метали. Лепилото за метал Technicoll е топлоустойчиво, удароустойчиво, пастообразно, запълва празнини, устойчиво е на химикали и стареене.

Technicoll

То има висока якост и е устойчиво на агресивни условия на околната среда. Лепилото за метал Technicoll е идеално за вертикално залепване. Като двукомпонентно реактивно лепило то е много мощно и осигурява високоякостни конструкции от метални материали, които трябва да издържат постоянно на натоварвания като вода, топлина, налягане или вибрации. Ако е необходимо по-дълго време за обработка, например при лепене на големи площи, като алтернатива може да се използва Technicoll® 9469 с много дълъг живот на смесване до 100 минути. Областите на приложение и на двете лепила Technicoll® са широки. Те са подходящи за залепване на метални вложки и крепежни елементи в термореактивни материали, за удвояване на ламарина и за повърхностно залепване на различни метали и сплави.

Снимки: Technicoll

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: