pixel

Fix all Mounting Tape – двойнозалепваща се монтажна лента

Soudal

Повече от четвърт век серията на Fix all на Soudal e символ и еталон за качество и иновация. Стандартните MS полимерни уплътнители във флакон от серията са добре познати в цяла Европа и предпочитан продукт, когато потребителят изисква надеждност и сигурност на залепването или уплътнението. Непрестанната еволюция и развитие са гаранция за растеж и подобряване на пазарното представяне, а за да се постигне това, всеки продукт трябва да отговори очакванията на клиента – лекота при неговия избор и употреба, винаги да оправда очакванията, да притежава универсална употреба, да може да се прилага както във външна среда, така и в закрити помещения.  Отговорът на всички тези изисквания се намира в новите двойнозалепващи се монтажни ленти на Fix all Soudal. Те се предлагат в два варианта – прозрачна и супер силна. Перфектни са за бързо, лесно и постоянно фиксиране на различни материали към стъкло, огледала, плочки, камък, стомана, много видове метали, лакирана дървесина и повечето видове пластмаси.

Soudal

Поглеждайки таблицата по-долу лекотата при избора на този продукт е гарантирана, тъй като може да бъде ползван буквално при всякакви условия, а лекотата при употребата се изразява в това, че само след 20 минути лентата достига 70% от крайната си якост на залепване, а пълната след 24 часа. Достатъчно е тя да се положи по дължината на обекта, който желаем да залепим, да се постави върху повърхността (желателно е вертикално) и да се натисне за 5 секунди. Благодарение на тези ленти всеки може да стане домашен майстор и да прибере завинаги инструментите в кутията.

Прозрачна лента Fix all Ултра силна лента Fix all 
1,5 м x 19 мм
Ултра тънка: 0,5 мм дебелина  + червена плстмасова подложка 1 мм дебелина + бяла хартиена подложка
100% transparant Супер силна
75 кг/ролка 150 кг/ролка
Най-добро представяне върху гладки повърхности
UV устойчиви & устойчиви на високи темпеаратури
Външна & вътрешна употреба
Водоустойчива Влагоустойчива
Незабавно и дълготрайно залепване

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Судал

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Собственият изследователски център, в който работят повече от 30 висококвалифицирани специалисти, постоянните инвестиции в най-нови технологии, а също така съвременната производствена база осигуряват най-добрите решения, най-високо качество и безопасност на продукцията.

Прочетете също: