pixel

LED светлини превръщат парк в „Страната на чудесата“

осветление

Източник: greentech.bg

Японската ботаническа градина Nabana no Sato, разположена на остров Нагашима в Кувана, северната част на префектура Мие, изглежда като вълшебна страна на чудесата. Милиони LED лампи са използвани за създаване на светещи живи плетове, тунели и дървета. Една инсталация даже репликира връх Фуджи, емблематичния страто-вулкан в Япония.

Всяка година ботаническата градина светва празниците. Светлинното представление започва през ноември и продължава до края на март. Тази година темата е “природа”. За осветлението се използват светодиоди, които консумират много по-малко електроенергия в сравнение с другите крушки.

дърво

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: