Курс за обучение на строителни специалисти от Ондулин

Учебен център Ондулин

Покана за обучение на строителни специалисти – Монтаж на системите „Ондувила“ и „Ондулин ПОД КЕРЕМИДА“.

„Ондулин СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ“ ООД има удоволствието да покани всички, които се занимават с монтаж или ремонт на покриви, на  еднодневен курс за обучение на строителни специалисти за монтаж на покривните системи „Ондувила” и „Ондулин под керемида”.

Курсът ще се проведе на 19 октомври 2012г. (петък), в гр. Пловдив, като ще започне с теоретична част в конферентна зала в х-л „Кендрос”, бул. „6-ти септември“ 268 и ще продължи с практическа част в учебен център Ондулин в бившия склад на „Топливо” АД, кв. Столипиново.

На участниците в обучението ще бъдат връчени свидетелства и ще бъде предоставена възможност да ползват отстъпка от каталожните цени при всички наши търговски партньори (ще им бъде предоставен списък) при закупуване на листовете „Ондулин”, керемидите „Ондувила” и листовете за системата „Ондулин под керемида”.

Приложено ще намерите подробна информация за обучението и регистрационна форма.

Програма за обучението на 19.10.2012 г.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: