pixel

Кристална добавка превръща бетона в хидроизолационна бариера за стотици проекти

Kryton

От самото си начало през 1973 г. Критон винаги е търсил начини да накара бетона да върши работата на строителните професионалисти. С тази нагласа през 80-те години на миналия век те изобретяват първата кристална хидроизолационна добавка – KIM. Оттогава KIM успешно превръща бетона в хидроизолационна бариера за стотици проекти, като същевременно гарантира тяхната устойчивост и гъвкавост.

С нея се работи безпроблемно, без нужда от допълнителни оскъпяващи стъпки в процеса. Строителите трябва само да я добавят директно в бетона. Технологията Krystol® ще проникне в целия бетон, което го прави постоянно водоустойчив.

Kryton

При първите признаци на проникване на вода, третираният с KIM бетон влиза в химическа реакция, като образува кристали, които блокират преминаването на водата. Това е метод, който не съдържа ЛОС и е в състояние да защити конструкцията от последиците от корозия и др.

Всичко това позволява на KIM да помогне за увеличаване на точките по LEED и устойчивостта на проекта, като същевременно трайно защитава бетона от въздействието на частици, пренасяни от водата, и от корозия. За да увеличи максимално това предимство за екипите на строителната площадка, Kryton подкрепя използването на KIM с най-добрата налична техническа поддръжка.

Снимки: Kryton

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: