pixel

Крайбрежен булевард строят в Поморие

pomorie

Крайбрежен булевард ще свързва центъра на Поморие с квартал „Св. Георги”, съобщи за BurgasInfo кметът Иван Алексиев. По думите му, проектът ще бъде реализиран със средства от бюджета на общината.

„Първоначално са заложени 1,5 милиона лева, като на по-късен етап може да трябват още средства. Те ще са за настилките от камък, пейки и други, но самото съоръжение, което ще бъде и вид брегоукрепително, ще струва милион и половина. Чакаме да приключи и техническият проект, за да знаем точната стойност“, допълни Иван Алексиев.

Сред плановете на община Поморие за тази година са още ремонтите на Лятното кино, както и на съществуващия булевард „Яворов”.

Изненада за първите туристи през летен сезон 2014 ще е изцяло реновираният Музей на солта, до който ще вози туристически автобус. Той вече е пристигнал и ще направи първия си курс с австрийските пенсионери в края на април.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: