pixel

Контролирайте разходите с модулни конструкции от дърво

Blumer Lehmann

Компанията Blumer Lehmann използва методи за модулно мобилно строителство с дървен материал. Строителният сектор трябва да бъде в крак със съвременния начин на живот и социалните структури, което означава да се даде приоритет на определени елементи: отговорно използване на наличното пространство, достъпност на жилищата, максимална гъвкавост.

Модулната дървена конструкция дава решения за тези важни аспекти и предлага гъвкавост с огромен потенциал дори при серийно производство и стандартизирани архитектурни концепции. Тъкмо гъвкавостта е централна тема във философията на Blumer Lehmann, те винаги търсят нови концепции за дизайн и използване за сгради с различни приложения.

Модулната дървена конструкция гарантира високо качество на довършителните работи както при временни, така и при постоянни сгради. Сградите с клетъчна форма отговарят на най-строгите изисквания за екологичност, енергийна ефективност, вътрешен климат, конструкция и звукоизолация. Тенденцията към опростено строителство с оптимизирани въглеродни емисии прави дървените конструкции с висока степен на предварително сглобяване предпочитан избор.

Blumer Lehmann

Конструкциите със сглобяеми елементи могат да бъдат проектирани индивидуално, естетично и да се адаптират гъвкаво към променящите се нужди и изисквания.

Модулното строителство включва структурни елементи от сградата, отделни компоненти, модули с размер на стая и цели жилищни единици. Производството в защитени от атмосферни влияния халета увеличава производителността и гарантира постоянно качество на компонентите. Изискванията за планиране са предвидими и разходите могат да бъдат контролирани.

Снимки: Blumer Lehmann

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: