pixel

Консултантски център за иновативни строителни решения – HomePlan отвори врати в София

weber

Днес, официално отвори врати четвъртият, най-иновативен и модернистичен консултантски център на Вебер България от концепцията HomePlan. Центровете са насочени основно към крайни клиенти и дистрибутори, за да окажат съдействие в избора на подходящо строително решение при изпълнението на всеки проект и запознаят с последните иновативни тенденции в строителните технологии.

weber

Услугите, предоставени от HomePlan центровете на компанията са част от корпоративната политика на компанията „We Care” да предлага продукти, услуги и решения с грижа за хората и тяхната среда. Всеки посетител може свободно да се възползва от следните услуги:

– професионална консултация за избор на цвят, текстура, система или продукти за изпълнение на проекта;
– специален софтуер може да изчисли вида и дебелината на топлоизолационната система, най-подходящи за енергийната ефективност на Вашето жилище;
– актуална информация за последните тенденции и новости в строителните материали;
– разработка на фотореалистичен цветови проект на фасада;
– разработка на реална мостра на избраната мазилка в цвят;
– указания за полагане, които гарантират качествен контрол и изпълнение;
– база данни със сертифицирани майстори;
– контрол на обекта от инструктор на компанията.

weber

На откриването на HomePlan центъра в София беше бяха представени иновации като първата на българския пазар контактна топлоизолационна система с крайно покритие от камък – weber.therm robusto. Също така бяха презентирани и широка гама проектирани в детайли къщи, с които крайните клиенти биха могли да намалят разходите за изграждане на дом, както и да получат краен продукт, който съчетава ноу-хау и доказани решения на водещи производители на строителни продукти . Бяха отчетени и позитивни трендове в търсенето и продажбите на качествени материали в сравнение с предходни години, когато цената е била водещ фактор в избора на строителни материали и решения.

Работното време на центъра е от Вторник до Събота, в часовете между 10:00 и 19:00 часа.

weber

Направление Weber оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на  фасадните решения, системите за полагане на керамични покрития, индустриални подове, зидарски и технически разтвори. Weber е лидер на световния пазар на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.  Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Saint-Gobain, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения.

weber

Вебер България

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: