pixel

Конференцията „Сградна енергийна ефективност и ВЕИ“ започва утре

енергийна ефективност

Източник: publics.bg

Камарата на Инсталаторите в България в партньорство с Международния съюз на специалистите по сградни инсталации (GCI-UICP) организират конференция „Сградна енергийна ефективносt и ВЕИ” която ще се проведе на 28.09.2012 г. от 9.30 ч. в Зала Мусала, хотел Хилтън, гр. София. Конференцията ще постави акцент върху изграждането на сгради с много ниско потребление на енергия като стандарт в цяла Европа – безопасно, и за всички видове строителство.

В рамките на Конференцията ще се проведе Кръгла маса на тема „Единна стратегия, реализация и съгласувани политики за развитие на енергийната ефективност и ВЕИ сектора”, на която ръководители на браншовите организации в областите енергийна ефективност и ВЕИ ще представят своите виждания за развитието на този сектор от икономиката.
Kонференцията се провежда под патронажа на Mинистъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: