Kолесен багер с нов дизайн, готов за работа в градска среда

Doosan

Според компания Doosan 10-тоният багер DX100W-7 е ефективно решение за клиенти, които искат колесен багер, предназначен предимно за градски приложения и поддръжка на пътища. За работа при този тип условия DX100W-7 предлага оптимален компромис между компактност и маневреност, допълнени от ефективност и комфорт от най-висок клас. Освен стандартното управление, DX100W-7 може да бъде оборудван и с управление на всички колела и по желание – с кормилно управление за допълнителна стабилност, което е изключително актуално при работа по наклонен терен.

В допълнение към гъвкавостта в тесни пространства, новият модел предлага най-високите нива на сигурност и спецификации на пазара. Вградената противотежест от 1,35 тона за възможно най-голяма стабилност при повдигане се комбинира с регулируема стрела и дълга дръжка на лопатата. Заедно те позволяват по-голяма работна площ, в сравнение с други машини от този клас с подобна дължина на стрелата или дръжката. Противотежестта също има нов дизайн и улеснява работата по поддръжката, тъй като потребителят може бързо и лесно да достигне до съответните компоненти. Достъпът е възможен от задната част на машината, както и от земята. Регулируемата стрела позволява на оператора да маневрира с машината възможно най-близо до камиона за товарене. DX100W-7 има също така максимална сила на повдигане и пробив.

Doosan

В кабината на DX100W-7 могат да бъдат намерени допълнителни функции за безопасност. Тук операторът може да минава през всички настройки на машината на осем-инчовия сензорен екран и да разгледа страничните и задните камери. Потребителите могат да изберат 360-градусова камера, която да бъде свързана към ултразвукова детекция.

Снимки – Doosan.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: