pixel

Кофраж и скеле от един източник

Peri

Hertener Höfe ще бъде открит през второто тримесечие на 2024 г. Новият модерен търговски център с прилежащи офиси и административни помещения е пряко свързан с централната автогара и пешеходната зона. Дву- до четириетажният ансамбъл, разположен около павилион, разполага и с около 400 места за паркиране на автомобили и 50 места за паркиране на велосипеди. Идеални условия за търговските фирми и заведенията за обществено хранене, както и за наематели и посетители.

Да се реализира такъв амбициозен проект за толкова кратко време е истинско постижение. По-малко от две години след началото на грубия строеж сградата скоро ще бъде готова за своето тържествено откриване. Това се получава, само ако всички участници в строителството работят заедно като партньори, категоричен е специалистът по скелета Peri.

Peri

Kubus Projektbau GmbH и фирмата за скелета Basic GS GmbH получиха компетентна подкрепа от специалиста по кофражи и скелета Peri, особено при планирането и изпълнението на строителството на корпуса и скелето.

Peri достави кофраж и скеле от един доставчик за изграждането на модерния търговски и офис център Hertener Höfe. Сгъстеният график и тясната строителна площадка се оказаха логистично предизвикателство. Според Peri ефективните решения за кофраж и скеле за достъп и работни платформи са постигнали особено добри резултати.

Компанията е представена на българския пазар от Peri България.

Снимки: Peri

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: