Къща във формата на летяща чиния

kushta

Къща под формата на НЛО може да се купи в близост до Ню Йорк. Цената на екстравагантния имот е 1 млн. USD. Особеното е, че къщата се върти около оста си. Намира се на половината път между Ню Йорк и Олбани, в близост до „голямата ябълка“. Това е накарало брокерите, които я продават да я опишат като „идеалната къща за почивка през уикенда“. С помощта на дистанционно управление собственика може да управлява въртенето на имота. Захранването става посредством монтирани на покрива слънчеви батерии.

За строителството на еко къщата са използвани кедър, банбук и варовик. На покрива са монтирани слънчеви батерии. Състои се от 3 стаи и 2 бани. Разгънатата застроена площ на къщата е 214 кв.м. Разполага с 3 спални и 2 бани. На нивото на земята са разположени дневната с кухнята и една от спалните. Оригинална стълба води към горното ниво, където се намират още една спалня, баня за гости и работен кабинет, съобщава .

Цялата къща е заобиколена от тераса, на която има джакузи, маса, шезлонги и чадъри.

Нестандартната къща може и да бъде наета. Цената за седмица престой в нея е 2300 USD.

kushta

гьаогягаг

kushta letiashta chenia

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: