pixel

Каменни блокове с много възможности за дизайн

EHL

За предстоящия градински сезон компанията EHL отново представя камъни за зидане на стени, които са подходящи за оформяне на склонове, лехи и ограждане на имоти. Според компанията универсалните камъни впечатляват не само със своята функционалност, но и с възможностите си за дизайн.

За да задоволят всеки индивидуален вкус, повърхностите на камъните се предлагат в начупени, с остри ръбове и гладки като бетон варианти. Тази гъвкавост дава възможност за хармонично интегриране на стените във всяка градина.

За стабилизиране на склонове EHL предлага здрави каменни блокове, които са не само стабилни, но и естетични. Различните височини и ширини дават възможност за индивидуален дизайн, който се адаптира идеално към условията на място.

Бордюрите за лехи от EHL придават на градината ясна структура и представят ефектно растенията и цветята. Каменните блокове могат да бъдат избрани с натрошена или гладка като бетон повърхност (в зависимост от продукта), за да придадат на градината селски чар или модерна елегантност.

EHL

Прецизната изработка и висококачествените материали гарантират дълъг експлоатационен живот и лесна поддръжка. Различните дизайни и текстури на повърхността дават възможност за адаптиране към стила на къщата и градината.

Начупените повърхности на каменните блокове „Larento“, „BossAntik“ и „BossIntak“ създават естествена и рустикална атмосфера в градината. Според производителя неравностите в структурата на повърхността придават на стените очарователна автентичност и им позволяват да се слеят с естествената околна среда. За любителите на модерния дизайн гладката бетонна повърхност на каменните блокове „CityAntik“ на EHL предлага изчистена  и съвременна естетика. Гладката структура придава на стените семпла елегантност, която се вписва хармонично в модерните градини. Ясните линии и равната повърхност поставят фини акценти и подчертават непреходния дизайн.

Снимки: EHL

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: