pixel

Как външните метални панели осигуряват функция, ефективност и красота

Arktura

Вътрешните пространства често са ориентирани към детайлите и привличат вниманието, но екстериорът на сградата формира идентичността на заобикалящата среда и прави изявление, още преди да се влезе в самата сграда. Arktura проектира и произвежда външни панели, параванни екрани, мантинели и облицовки, които комбинират формата и функция по систематизиран и иновативен начин. Фокусът е съсредоточен върху взаимодействието на екипи от квалифицирани занаятчии и инженери, архитекти и дизайнери, за да се задоволи виждането на клиента.

Arktura

Graphic Perf Exterior Solutions предлагат две различни възможности за подход към разработването на модели –  Script и Photoreal.

Graphic Perf Scripted е иновативен инструмент, разработен за изобразяване на шарки върху метал. Това приложение използва собствена технология, за да създаде уникални параметрични системи за моделиране и да ги пренесе към металните повърхности. Превръщайки визиите в реалност, процесът на проектиране може да започне с нещо толкова просто като скица или вдъхновяващо изображение, което може да се превърне в персонализирани перфорирани панели.

Arktura

Алуминиевите панели с прахово боядисване Graphic Perf Scripted се предлагат в различни цветове. С избора на цветове, които допълват дизайна на сградата или марката на компанията, или в други случай, където е необходимо визуално въздействие, опцията за персонализиране може да създаде уникален диалог. Осветлението също може да бъде интегрирано с тази система, смесвайки допълнително формата и функцията. Graphic Perf Photoreal позволява да пренесете снимка, лого или сложна векторна графика върху фотореалистични перфорирани панели и така да постигнете желаното брандиране и комуникационно изживяване.

Arktura

Arktura

Graphic Perf Photoreal използва патентован софтуер и технология, за да преобразува всяко изображение в параметричен модел на дупки. Тези дупки са оразмерени и разпределени по начин, който възпроизвежда точните градации на светлината и тъмнината. Той може да използва и външни приложения, за да се засили брандирането на компанията по уникален и траен начин.

Архитектурно адаптивна и динамична фасадна система Secare

Уникална и модерна, панелната система Secare Adaptive е сглобена от прецизно изрязани тръби – кръгли или квадратни. Тя е проектирана в модули, които отговарят както на конкретни сеизмични условия, така и на натоварване от вятър.

Arktura

Адаптивни системи на Solutions Studio

Екипът на Arktura Solutions Studio работи с клиентите, за да превърне всяка визия в дизайн, който може да бъде произведен. Комбинирайки креативност, експертни познания и авангардни технологии, експертите работят в тандем с дизайнерския екип на клиента, за да съживят визията с подход, фокусиран върху решението.

Arktura Arktura Arktura Arktura Arktura

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: