Как да инсталирате облицовъчни тухли и тухлени фишове

The Brick Tile Company предлага красиво изработената гама тухлени фишове, изрязани от истински глинени тухли. Без имитации. Те могат да бъдат наричани по много начини – керемиди, фурнир, фасада, облицовка, тънка или тясна тухла.

Нанесете грунд върху стената, разбъркайте лепилото за тухлената облицовка и го нанесете върху стената и върху задната част на облицовъчните тухли. Притиснете към стената. Поставете дистанционни елементи, за да закрепите тухлите и оставете, докато лепилото се втвърди. Пригответе разтвор за замазка и го заредете в пистолета. Отстранете дистанционерите и нанесете замазката. Премахнете излишното количество и загладете с мистрия.

Brick Slips

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: