pixel

ИзомаксТЕРМ – най-лесният начин за вътрешна топлоизолация!

izomaks

Заповядайте на щанда ни на изложението „Българска строителна седмица“ в Интер Експо Център София, бул. Цариградско шосе, 25-28 март, зала 3, щанд А7. Входът е безплатен с покана, която можете да свалите от тук: Покана за Българска строителна седмица 2015.

ИзомаксТЕРМ е вътрешна топлоизолация на стени и тавани, която работи на добре познатия от физиката закон за отражението на лъчите – различен и иновационен принцип спрямо традиционната топлоизолация.

Такъв тип бои има повече от 15 години в Германия, САЩ и Русия, но иновацията и това което различава ИзомаксТЕРМ от другите подобни материали е степента на ефектиновност. 1 литър ИзомаксТЕРМ тежи само 500 гр, докато другите подобни материали са с маса 1.0 кг/л, а обикновения латекс тежи над 1.5 кг/л. Ниското обемно тегло определя високите изолационни свойства. В ИзомаксТЕРМ има 5 пъти повече отражателни микросфери, просто защото са 5 пъти по-леки и по-малки от сферите в подобните бои. При нас са наносфери, а при другите са микросфери.

Затова и ефектът на топлоотразяване е пъти по-голям, следователно и енергоспестяването – с ИзомаксТЕРМ е около 25%, а с други подобни бои – около 8%. Ефектът е налице както през зимата, така и през лятото.

izomaks

Продуктът е модерна нанотехнология за бита, дело на утвърдения вече 25 години български производител на хидроизолации – ИЗОМАКС. ИзомаксТЕРМ е продукт на база специални полимерни наносфери представляващи еластични кръгли затворени клетки с много малка специфична повърхност, които поглъщат топлинна енергия само повърхностно и веднага излъчват по-голямата част от нея обратно. Вследствие на този отразяващ ефект се намаляват топлинните загуби, реализира се икономия на енергия, повишава се комфорта и се елиминират конденза и мухъла. По своята работна консистенция, опаковка, технология на полагане и декоративни качества продуктът е аналогичен на висококачествените акрилатни латекси. ИзомаксТЕРМ може да се полага върху всички здрави и сухи повърхности – шпакловки, стар латекс или боя, тапети, гипсокартон, метал и др., а тонирането може да бъде във всички цветове.

izomaks

жогяожгя

izomaks

ИЗОМАКС

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: