pixel

Интериорни дървени облицовки

Parklex Prodema

Облицовката NaturHardPanel – W на компанията Parklex Prodema е перфектен избор за бани, фитнес зали, сауни, басейни или веранди. Осигурява необходимата защита чрез специалните си свойства, що се отнася до устойчивост на влага и поддръжка, като придава на интериора голяма индивидуалност и допринася за приятна, интимна атмосфера. Нейното бакелитно ядро е обвито от двете страни със слоеве от естествен дървен материал и защитен филм.

Съставът на повърхността на продуктите Parklex Prodema предпазва от неблагоприятни атмосферни условия, като елиминира необходимостта от поддръжка или третиране. Те са изключително устойчиви на атмосферни промени във влажността и температурата.

Parklex Prodema

Антибактериална повърхност

При поискване Wet Internal може да се достави с антибактериална повърхност (тествана в съответствие с ISO 22196:2007).

Снимки: Parklex Prodema

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: